Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 13.05.2011.
01:07
Vestionline A
U raspravi u Savetu bezbednosti posle izlaganja šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića, predstavnici zemalja članica SB podržali su napore da se sazna istina o nelegalnoj trgovini ljudskim organimana Kosmetu, ali su ostali podeljeni oko toga ko bi trebalo da sprovede tu istragu.
Petak 13.05.2011.01:45
Eulex kaze da ne moze u suverenu zemlju.Pa neka onda narede? da ih suverena zemlja pozove u goste. Sta ce sada da objasni Tadic za nase strateske partnere. Istrage ce biti ali pod evropskim uvetima dok god su nam puna usta Evrope. Uzeti Putinovu ponudu i onda cekati sta ce oni da ponude.EU se raspada, a oni kao i Soveti pred dvadeset godina glume nedodirljive. Ovim ih je Srbija opet osramotila pred celim svetom, kao i onomad s RS referendumom.Ne treba odustajati, globalno mogu da dobiju male bitke, ali ce rat da izgube SB ce da dobije Indiju i Brazil, mozda JAR kao predstavnicu subsaharne Afrike. Muslimanska zemlja ce da priceka EU trazi svoje mesto, ali joj ga ne daju Fr i Brit-TOLIKO O EU.
Petak 13.05.2011.07:27
"Hodžaj je rekao da radikalni Srpski elementi nisu dozvolili da se tamo održe kosovski izbori i da se protive uspostavljanju vladavini prava. "....hahaha isto kao sipci 80tih i 90tih samo sto su to arnauti radili protiv DRZAVE a SRBI danas protiv okupatorske vlasti
Petak 13.05.2011.08:33
Hodžaj je kao primer uspešnog uključivanja manjinskih zajednica u politički život naveo srpsku zajednicu, navodeći da je "prvi put u istoriji Kosova u vladi jedan Srbin potpredsednik vlade, a tri su ministra iz srpske zajednice". Сад се тек види поразно деловање овог Прашковог(Чеда) потпредседника "владе" Петровића и Драшковићевог Ранђела Нојкића. Чеда узео лову(800.000 е-) а Драшковић откупио слободу,
Petak 13.05.2011.08:40
Сав јад западне политике је у њиховом захтеву да истраге злочина врши Еулекс. Пошто Еулекс нема мандат за Албанију, а у Албанији су извршени злочини, ето им лепог изговора. Пошто је Албанија чланица УН, зато ова четворка(Империја) не дозвољава да се истрага пресели у УН, јер би тада имали мандат да истражују у Албанији.
Petak 13.05.2011.11:55
I turska ima tu svoje krvave prste,a ni Italijanska mafija nije spavala pored unosnog biznisa,a sve to obezbedjivali da se nesmetano radi,ovi koji treba da istrazuju. Cela medjunarodna mreza je organizovana na celu sa Tacijem,sa znanjem veoma uticajnih politicara. Zato se ne moze nista otkriti.
Petak 13.05.2011.10:53
Ovo je necuveno,jadan je taj Savet Bezbednosti i UN,uzas oni umesto da stite narod i da pomognu,oni su gori od Hitlera,samo je Hitler za vreme svoje vladavine ovako obespravio Jevreje,a sad Savet Bezbednosti i UN to cine Srbiji,prvo ste nam nasilno uzeli zemlju,a Srbi koji su ostali na Kosovu su prosli kao Jevreji u drugom svetskom ratu,na najstrasniji nacin ste nam ubijali narod,toga nije bilo ni kod doktora mengele,ISTRAGA MORA DA SE SPROVEDE I POCINIOCIMA IMA DA SE SUDI U SRBIJI!KOSOVO JE SRPSKA ZEMLJA BILO I BICE!
Petak 13.05.2011.13:52
Mi treba prvo da sredimo stvari unutar nase Srbije, izmedju sebe...., pa tek onda da idemo dalje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)